AYDIN / NAZİLLİ - Bekirler İlkokulu

Bekirler İlkokulu

Bekirler Köyü Nazilli/Aydın
Vizyon
Vizyonumuz; paydaşları olan eğitimci, öğrenci ve aileler ile sosyal çevreyi mutlu edebilen bir ortam sunan, bulunduğu bölgenin isteklerine cevap verebilen, gelişen teknolojiye paralel bir şekilde sürekli yeniliklere açık eğitimde gelecek vaat eden bir okul olmaktır.
Misyon
Misyonumuz; coğrafyamızın elverdiği koşullarda hedef kitlemiz olan çocuklarımızı; ATATÜRK ilkelerine bağlı, milli ve manevi değerlerine saygılı, ahlaki nitelikleri gelişmiş, bayrağını ve ulusunu seven, iyi bir insan ve iyi bir yurttaş olarak yetiştirmek için kanun ve yönetmelikler çerçevesinde eğitim - öğretim hizmeti sunmaktır.
Sobalı (Kömür)
Köyümüze ulaşım belli saatlerde kalkan köy minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmamaktadır. Ortaokul ve Lise öğrencileri taşımalı olarak farklı köylere gitmektedir.
Köy
Nazilli ilçesine 20 km. Aydın il merkezine 65 km.